top of page

Privacyverklaring

KSA ROY hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Hieronder geven we heldere en transparante informatie over wat we met je gegevens doen. KSA ROY houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Als KSA ROY zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarnaast treden wij op als verwerkers voor KSA Nationaal vzw. Zij zijn op hun beurt verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens die wij voor onze koepel opvragen.

Als je vragen hebt over de verwerking van je gegevens kan je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Trooper

Sinds kort hebben we een nieuwe, digitale manier om onze jeugdbeweging te steunen. Je kan namelijk KSA Roy nu ook steunen door je online aankopen via https://trooper.be/ksaroy te doen. Via deze link kies je vervolgens de webshop waar je een aankoop wil doen.
Omdat je jouw aankoop via Trooper doet, ontvangt KSA Roy gemiddeld 5% van het aankoopbedrag, en dat alles zonder ook maar een eurocent extra te betalen. 


Dat klinkt fantastisch, toch? 
Dus, denk er bij je volgende online aankoop zeker aan om via trooper.be te gaan en steun zo onze vereniging.

Trooper

Trooper

Video afspelen
bottom of page